Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Наша гордість і слава

Дата: 15.02.2019 12:28
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

Боротьба за Україну тривала багато століть і продовжується дотепер. Кожна історична доба має своїх героїв – тих, хто свою працю, здоров’я, навіть життя жертвує на благо рідного народу та держави.

Ми всі вдячні бійцям за подвиг, мужність і стійкість у боротьбі за наше щасливе майбутнє, за Мирне небо над нашою країною. Воїни-афганці та учасники бойових дій  на території інших держав  завжди були і є прикладом мужності і відваги, зразком тих, для кого «обов’язок» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.  Героїзм та самопожертву вони проявляли під час виконання військового обов’язку на території інших держав. Священною є пам’ять про їх героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. Вони є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні АТО.

«Наша гордість і слава» - таку назву мав захід, який  було проведено в стінах Биковецького НВК на честь мужніх доблесних воїнів-інтернаціоналістів, воїнів-афганців, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Чехії, Югославії, Афганістані та воїнів АТО, які воювали і зараз воюють на Сході України, захищаючи  рідну землю і кожного із нас.

У святково прибраному залі присутні матері воїнів, дружини, винуватці свята – воїни – афганці, учасники АТО, голова Шумської міської ради Плетюк В.Є. та секретар Павленко Л.В. , начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрук Л.В.,  голова районної профспілкової організації працівників освіти Демчук С.Л.

 З вітальним словом до присутніх звернулися голова Шумської ОТГ Плетюк В.Є., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрук Л.В., старости сіл Потуторів та Биківці Чуйко М.Є. та Мартинюк Н. А., священик Церкви Різдва Пресвятої Богородиці о.Ігор Борак.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про випускника та працівника школи Пилип’юка Олександра та всіх, невинноубієних у цій війні.

Надзвичайно щемливо звучали вітальні слова, пісні з вуст учнів та вчителів Биковецького НВК.  Художні номери представили –завідуюча Биковецьким клубом Ірина Дацюк та подружжя Лілія та Михайло Мушинські. Фотогалерею світлин воїнів – афганці та воїнів АТО підготувала завідуюча бібліотекою Лариса Дзьоба…

Впевнені, що цей захід «Наша гордість і слава» залишить глибокий слід у серці кожного з присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь