Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулися бюджетні слухання

Дата: 22.12.2018 08:07
Кількість переглядів: 990

20 грудня 2018 року в залі засідань Шумської ОТГ відбулися бюджетні слухання проекту міського бюджету на 2019 рік та засідання постійної комісії Шумської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

У заходах прийняли участь члени робочої групи з питань формування міського бюджету до якої входять голова та члени постійної комісії міської ради, керівники структурних підрозділів та бюджетних установ міської ради, представники громадських організацій.

Заслухано доповідь співголови робочої групи начальника фінуправління Киреї Галини та інформації представників головних розпорядників коштів та керівників установ.

Основним пріоритетом бюджету 2019 року є залучення всіх резервів для забезпечення росту дохідної частини бюджету та продовження заходів щодо оптимізації бюджетної сфери громади, зокрема в галузі освіти та культури.

В проекті бюджету 2019 року частково враховано пропозиції учасників вуличної акції, організованої за підтримки проекту DOBRE, по бюджету для громадян зокрема, щодо видатків на вуличне освітлення сіл громади та благоустрою населених пунктів.

Хоча найбільше пропозицій поступило по капітальному та поточному ремонту доріг які знаходяться на балансі та обслуговуванні служби автомобільних доріг у Тернопільській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь