Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбувся тренінг для громад на тему “Ефективне впровадження Стратегії розвитку громади та моніторинг її виконання”

Дата: 18.12.2018 12:20
Кількість переглядів: 510

Фото без опису14-15 грудня для представників органу місцевого самоврядування, що відповідають за впровадження та моніторинг стратегічного плану розвитку громади відбувся тренінг на тему “Ефективне впровадження Стратегії розвитку громади та моніторинг її виконання”, що проходить в рамках проекту “Децентралізація в дії: підтримка розробки дорожніх карт для місцевих громад”. Проект реалізовується громадською організацією Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України, Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО за підтримки British Embassy, Kyiv.

На тренінгу обговорили практичні рекомендації щодо моніторингу Стратегії розвитку та як правильно організувати роботу комітетів з моніторингу. Також учасникам було представлено можливість залучення зовнішніх ресурсів для розвитку громад. Обговорювали шляхи співпраці з закордонними організаціями та установами та процесом налагодження комунікації з органами місцевої влади.

Нагадаємо що перший етап навчання на тему: "Ефективна співпраця з донорами та інвесторами. Фото без описуНапрацювання конкретних кроків",пройшов 6-7 листопада. Після нього пять громад учасниць у тому числі Шумська об’єднана територіальна громада розробили по два проекти інвестиційного та донорського характеру, у супроводі експертів у кожній з галузей.

Навчальний тур реалізованій за кошти Посольства Великої Британії в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь