Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

«Перспективи розвитку законодавства щодо статусу депутатів місцевих рад»

Дата: 14.12.2018 15:16
Кількість переглядів: 977

Фото без опису13-14 грудня у Києві проходить Круглий стіл «Перспективи розвитку законодавства щодо статусу депутатів місцевих рад», організований Асоціацією міст України та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи в рамках проекту «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні».

У заході беруть участь Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, Керівник відділу Департаменту співпраці та зовнішніх відносин Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Маріте Морас, секретарі міських рад, експерти Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Від Шумської громади участь у Фото без описукруглому столі приймає Людмила Павленко – секретар Шумської міської ради.

На даному засіданні обговорюють актуальні питання законодавчого регулювання статусу депутатів місцевих рад, зокрема посилення ролі та повноважень депутатів місцевих рад в контексті поточної реформи місцевого самоврядування, зміни до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», нові норми щодо місцевих виборів у проекті Виборчого кодексу України та перспективи їх прийняття.

Учасники заходу сьогодні побували в Смарт-Сіті Хаб та ознайомилися із досвідом Києва у реалізації Фото без описупрограми розвитку розумної міської інфраструктури Smart City.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь