Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У День місцевого самоврядування депутати міської ради зібралися на чергову сесію

Дата: 10.12.2018 16:31
Кількість переглядів: 650

Фото без описуУ День місцевого самоврядування депутати міської ради зібралися на чергову сесію і розпочали із розгляду питання про затвердження додаткової угоди до договору про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів по галузях соціально-економічної сфери на 2018 рік між Шумською міською радою та Шумською районною радою.

Далі своїм рішенням внесли зміни до міського бюджету на 2018 рік – про них розповіла начальник фінансового управління міськради Галина Кирея.

Також депутати затвердили ряд галузевих програм, які будуть фінансуватися у 2019 році, заслухавши перед тим керівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлану Петрук, первинної медицини громади – Тетяну Мушинську, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Любов Дмитрук та її заступника Лілію Фото без описуСолтис. А мова йшла про програми соціального захисту населення; затвердження структури КУ «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради;. допомоги хворим на рідкісні (орфанні) та інші хвороби на 2019-2021 р.р

На сесії затвердили структуру КНП Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги»; програму розвитку та підтримки даної установи; програму проведення культурно-мистецьких заходів Шумської міської ради на 2019 рік(до слова, заходи будуть приурочені 870-річчю першої писемної згадки про Шумськ); створення централізованої системи публічних бібліотек.

А далі – святкові моменти. З нагоди Дня місцевого самоврядування колективу Шумської школи мистецтв підготував музичне привітання для працівників міської ради, депутатів та ветеранів, яких запросили на урочисту сесію. Звучали вітання від міського голови Володимира Плетюка, також керівник громади запропонував усім відеопрезентацію роботи за 2019 рік і нагородив грамотами.

До слова, напередодні відбулися урочистості в області, де грамоту Тернопільської ОДА отримала начальник відділу правового забезпечення, зв'язків з правоохоронними органами, оборонної та Фото без описумобілізаційной роботи Світлана Антонюк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь