Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До міжнародного Дня людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2018 15:53
Кількість переглядів: 566

З метою привернути увагу спільноти до проблем осіб з інвалідністю 03 грудня в Україні традиційно відзначають Міжнародний день інвалідів. Категорія цих громадян потребує справедливого соціального захисту і створення таких умов життя, щоб успішно інтегруватися у суспільстві. Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко, або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства.

До міжнародного Дня людей з інвалідністю, 04 грудня 2018 року на базі Шумської районної філії Тернопільського ОЦЗ проведено семінар із соціальними партнерами «Сприяння зайнятості населення з інвалідністю в т.ч. учасників АТО», в якому взяла участь фахівець із соціальної роботи відділення у справах дітей та сім’ї комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради – Ставнійчук Н.В.

На семінар були запрошені особи з інвалідністю, які мали змогу отримати відповідні консультування кваліфікованих спеціалістів.

Усі учасники семінару зійшлися на думці, що суспільству слід дивитися на осіб з інвалідністю не як на пацієнтів та клієнтів соціальних послуг, а як на професіоналів, які потребують реалізації свого права на працю, на використання своїх здібностей і талантів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь