Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У Шумську ОТГ завітали представники Тернопільського регіонального відділення «Асоціації міст України» та ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад»

Дата: 20.11.2018 17:23
Кількість переглядів: 639

Фото без описуШумська об’єднана територіальна громада стала однією із громад  в рамках проекту “Децентралізація в дії: підтримка розробки дорожніх карт для місцевих громад”, який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України», Агенцією регіонального розвитку в Тернопільській області за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

На заході представники Тернопільського регіонального відділення «Асоціації міст України» Ігор Гірчак та голова ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин обговорили із представниками Шумської ОТГ як правильно працювати з інвесторами, писати проекти та шукати фінансування для їх реалізації. Учасники дізнались, що таке громадське партнерство і чому це важливо Фото без описудля громади. За результатами засідання визначено два проекти, які можна подавати на конкурс грантів та інвестиційної пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь