Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Ярмарок вакансій

Дата: 16.11.2018 14:14
Кількість переглядів: 715

Фото без описуВ Українському домі «Перемога» відбувся Ярмарок вакансій для випускників тернопільських вишів, який відвідала посол США в Україні Марі Йованович.

Ярмарок пройшов у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. А ярмарку взяло участь13 об'єднаних територіальних громад Тернопільщини, які презентували себе та шукали затребуваних працівників.

Для забезпечення підприємств міста фаховими працівниками, міська рада підписала угоди про формування муніципального замовлення працівників, із трьома тернопільськими вишами.

"Ми проаналізували потребу в кадрах усіх наших підпорядкованих підприємств, - зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. З’ясувалося, що найбільша затребуваність, наразі, робітничих спеціальностей. Міська рада виступила з пропозицією фінансування навчання, для початку десятьох студентів, з напрямків інженерії, обліку, комп’ютерних технологій та інших. Тобто ті спеціальності, в яких нам найбільше бракує фахівців. І ми готові оплачувати їх навчання з подальшим працевлаштуванням у виконавчих органах міської влади або у наших підприємствах, установах та закладах", - додав Леонід Бицюра.

Надзвичайний і Повноважний посол Сполучених Штатів Америки в Україні Марі Йованович, яка була у Тернополі з робочим візитом, відвідала «Ярмарок вакансій для ОТГ» та виступила перед його учасниками.

"Я пишаюся тим, що працюю на Уряд Сполучених Штатів Америки. Бажаю кожному із вас отримані знання вміло застосувати у практичній діяльності на благо свого міста, своєї держави. З реформами децентралізації, місцеві громади Фото без описуотримали не лише більше коштів та можливостей, а й перейняли на себе більше відповідальності. Саме тому вам потрібні талановиті, віданні, інноваційні люди, які зможуть приймати правильні рішення, - переконана посол".

На завершення виступу, Марі Йованович закликала студентів працювати в органах місцевого самоврядування і зазначила, що Ярмарок вакансій - це не тільки шанс знайти свою роботу, а й знайти покликання для свого особистого розвитку та розвитку своїх громад.

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь