Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Інвестиційна конференція «Стратегічний розвиток та інвестиції»

Дата: 09.11.2018 10:53
Кількість переглядів: 946

Фото без опису5-6 листопада представники Шумської міської ради взяли участь у інвестиційній конференції для об’єднаних громад «Стратегічний розвиток та інвестиції», що проходила у Києві. Подію організувала програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.
Конференція зібрала понад 400 учасників, серед яких представники 75 громад-учасниць програми, представники бізнесу та інвестиційних фондів, виконавці проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади.
Обмін досвідом у “світовому кафе” та спілкування з експертами на тематичних майданчиках, діалоги з інвесторами та інструменти успіху такими насиченими виявились два робочих дні конференції.  Громади-партнери програми DOBRE отримали можливість поспілкуватися та отримати рекомендації від провідних експертів та реальних інвесторів, які допоможуть напрацювати партнерські зв’язки та вибудувати чіткі алгоритми для сталого економічного розвитку на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь