Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулися урочисті заходи до Дня працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2018 18:53
Кількість переглядів: 1142

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.

Відтак, напередодні Дня працівників соціальної сфери 02 листопада відбулися урочисті заходи у приміщенні Шумської школи мистецтв.

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Володимир Плетюк,  який висловив подяку працівникам соціальної сфери за самовіддану та наполегливу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. Побажав добра і щастя, міцного здоров’я, достатку та родинного благополуччя.

У ході заходу з вітальними словами до присутніх також звернулися директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський, голова Шумської райдержадміністрації Юрій Головатюк та голова Великодедеркальської ОТГ Іван Данилюк. Виступаючі висловили вдячність працівникам соціальної сфери за самовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям. 

Кращих соціальних працівників було нагороджено грамотами  за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери.

З великим захопленням і щирою вдячністю працівники соціальної сфери аплодували Шумській школі мистецтв за позитив, який вони подарували своїм концертом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь