Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Визначення стадії розгляду заяви поданої до Європейського суду з прав людини

Дата: 08.08.2018 16:42
Кількість переглядів: 966

Якщо ви звернулися до Європейського суду з прав людини за захистом своїх прав і свобод визначених Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, та Протоколів до неї, то інформація подана у цій статті саме для Вас.

Загальновідомо, що під час звернення до Європейського суду з прав людини (далі – Суд) подається заява всі пункти формуляру якої повинні бути належним чином заповнені, як цього вимагає стаття 47 Регламенту Суду. Якщо наданий Вами формуляр заяви був заповнений належним чином, Ви отримаєте відповідь від Секретаріату Європейського суду з прав людини, в якій буде вказано, що за даною заявою було відкрито досьє, зазначено номер який необхідно зазначати в усій подальшій переписці та надіслано набір наклейок зі штрих-кодом який потрібно наклеювати на листи, які надсилатимуться в Суд.

Власне саме за допомогою номера вказаного у відповіді Ви зможете визначити процедуру розгляду Вашої зави у Суді. Для цього на сайті Європейського суду було запущено пошуковий проект SOP – State of Proceedings (з англ. – стадія процедури). Дана пошукова система дає можливість будь-кому з’ясувати на якій стадії розгляду знаходиться заява подана до Суду.

Для того, щоб відкрити SOP Вам необхідно зайти на сайт Європейського суду з прав людини (http://www.echr.coe.int), або скористатись цим посиланням: http://app.echr.coe.int/SOP/index.aspx?lg=en.

Після входу на сторінку достатньо лише ввести номер заяви отриманий Вами з Суду, і тоді відкриється вся інформація стосовно поданої заяви.

З метою наочного розуміння виконання даної процедури нижче подано зразок заповнення даних у пошуковій системі.

Звертаємо Вашу увагу на те, що наведений вище коментар носить інформаційний характер.

 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь