Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Цікава зустріч

Дата: 06.08.2018 15:43
Кількість переглядів: 981

Фото без опису

Цікава зустріч відбулася 06 серпня 2018 року Плетюка В.Є. із педагогічним та батьківськими колективами Бірківського НВК. В ході зустрічі було підведено підсумки роботи за 2017 рік та плани на 2018 рік. Міський голова оприлюднив інформацію, щодо фінансового стану Бюджету громади, шляхи їх наповнення, плани з реалізацій дій  у селах громади.

Основним питанням, яке хвилювало присутніх це розкомплектування класів – комплектів, навчання першокласників за програмою Нової Української Школи. Для вирішення даного питання по Бірківській НВК необхідно орієнтовно 120 тис.грн., які мають передбачатися у міському Бюджеті.Враховуючи суттєве збільшення видатків на делеговані державою повноваження у 2018 році прийнято компромісне рішення про виділення окремо першого класу, який у новому навчальному році буде розпочинати роботу у форматі нової української школи. У Бірківському НВК сяде за парти 10 першачків.

Фото без описуПісля школи міський голова Плетюк Володимир та староста села Уваров Сергій зустрілися з  активними представниками ГО «Джерело села Бірки» і жителями, де обговорювалися питання по ремонту доріг, оренди та благоустрою ставка.  Наступного тижня розпочнеться робота по ремонту однієї з вулиць села.

До відома: у 2017 році на території сіл Соснівка і Бірки було зібрано близько 273 тис.грн доходів. Разом з тим на утримання шкіл і оплату праці непедагогічним працівникам у першому півріччі 2018 року з міського бюджету спрямовано  65 564 грн (школа у с. Соснівка) і 433 399 грн (школа у с. Бірки).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь