Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Кременецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області повідомляє

Дата: 31.07.2018 14:15
Кількість переглядів: 836

Фото без описуКременецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області повідомляє, що відповідно до Закону України від 03.10.2017 № 2148-VIII  з 11.10.2017 пенсії за особливі заслуги перед Україною встановлюються територіальним органом Пенсійного фонду. Наказом Міністерства соціальної політики України від 27.12.2017 № 2054 затверджена нова Схема визначення розмірів надбавок до пенсії, залежно від заслуг. Згідно зі Схемою № 2054 змінено розміри надбавки особам, які нагороджені орденами чи медалями за бойові заслуги в мирний час, одним чи більше орденом України, колишніх Союзу РСР та Української РСР і дані надбавки є більшими від тих, які були передбачені в попередній Схемі, затвердженій рішенням Комісії з встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при Кабінеті міністрів України ( протокол від 08.11.2002 № 1400).

Громадяни, яким розмір надбавок до пенсії за особливі заслуги перед Україною згідно нової Схеми є більшим, мають право на перерахунок пенсії, який проводиться на умовах, визначених частиною 4 статті 45 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Для проведення перерахунку особам, які мають вказані нагороди, необхідно звернутись до управління Пенсійного фонду (м,Шумськ, вул..І.Франка, 34) з заявою та представити документи про заслуги (паспорт, інд.код, посвідчення ветерана війни (за наявності), посвідчення про нагороди).

 

 

Завідувач сектору контролю за призначенням, перерахунком та виплатою пенсій Шумського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій П.Онофрійчук.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь