Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Протидія торгівлі людьми.

Дата: 31.07.2018 09:03
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

У сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини. Глобалізація в світовому масштабі, зростаюча взаємозалежність та взаємопов’язаність держав, нерівномірність соціально-економічного розвитку окремих регіонів світу спричинили небачене до цього часу поширення наприкінці XX ст. такого ганебного і антигуманного явища як торгівля людьми. Багато людей знають про проблему торгівлі людьми - з повідомлень у пресі, соціальної реклами на телебаченні, білбордів... Але мало хто усвідомлює її масштаби, а тим більше може припустити, що це станеться саме з ним.

Щороку 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

  30.07.2018 року з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми  на базі Шумської центральної бібліотеки та бібліотеки для дітей , відділенням у справах дітей та сім’ї комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради  спільно з працівниками служби у справах дітей Шумської РДА   організовано виставку  інформаційного матеріалу та літератури одо протидії торгівлі дітьми та людьми в Україні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь