Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Депутати підтримали звернення християнських церков

Дата: 07.06.2018 13:48
Кількість переглядів: 890

 

 

 

 

 

 

 

 

Відбулася тридцять сьома сесія сьомого скликання Шумської міської ради під головуванням Людмили Павленко, на якій розглянули ряд питань. Перед тим, як розпочати сесію, Людмила Василівна виконала приємну місію - привітала іменинників-депутатів – виконуючих обов’язків старост с.Залісці Анатолія Вінічука та с.Соснівка Сергія Уварова; а також ювіляра Андрія Бобровського, головного лікаря Шумської ЦРЛ. 

Начальник фінансового управління міської ради Галина Кирея, ознайомила депутатів із  внесенням змін до міського бюджету на 2018 рік. Ішлося про збільшення обсягів доходів загального фонду міського бюджету на 2018 рік на 7990,037 за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад – 7055,100 тис. грн. Збільшити обсяг видатків спеціального фонду міського бюджету на 2018 рік на 7234,380 тис. грн. шляхом передачі із загального фонду до бюджету розвитку. На минулій сесії депутати затвердили шість об’єктів – продовження реконструкції парку «Соснина», придбання техніки соціального призначення для КП «Шумськкомунсервіс», реконструкція частини приміщення кінотеатру під центр надання адміністративних послуг, виготовлення проектної документації добудови приміщення дитсадка «Сонечко» у с.Рохманів, впровадження енергозберігаючих заходів, капітальний ремонт та заміна вікон та дверей в Андрушівському НВК.  

Наступне питання стосувалося затвердження додаткової угоди до договору про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів по галузях соціально-культурної сфери на 2018 рік між Шумською міською радою та Шумською районною радою.

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу земельних відносин Ганна Чолинець та начальник відділу містобудування, архітектури, капітального будівництва Олег Тука доповіли з питань, що стосувалися врегулювання земельних відносин.

Депутати затвердили Стратегію сталого розвитку Шумської об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки, статути Шумської школи мистецтв та Шумського НВК-гімназії.

 

 

 

 

 

 

Світлана Антонюк, зупинилася на погодженні проекту рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік», які оприлюднені на сайті міської ради. Свої зауваження  та пропозиції фізичні та юридичні особи можуть надавати до 25 червня включно.

Також депутати розглянули і підтримали звернення від християнських церков Шумщини до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони щодо захисту інституції сім’ї в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь