Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До відома старост та усіх зацікавлених осіб

Дата: 10.05.2018 11:00
Кількість переглядів: 1073

Фото без опису

Багато хто з нас шукає відповіді на складні питання, які виникають в процесі роботи.

Яке прийняти рішення, щоб воно було законним і правильним в умовах законодавства, що постійно змінюється? До кого звернутися по допомогу?

Видавничий будинок «Фактор» пропонує вам таку підтримку.

Тільки у нас ви можете безкоштовно ознайомитись з матеріалами унікального і єдиного в Україні спеціалізованого видання«РАДНИК СТАРОСТИ» .

Все, що потрібно зробити – це перейти за посиланням https://i.factor.ua/ukr/journa ls/rs/

У кожному номері видання ви знайдете:

  •  Аналіз актуальних змін до законодавства, яке застосовується старостами у реалізації ними своїх повноважень   
  •  Практика взаємодії та співпраці старости із громадою
  • Роль старости у бюджетному процесі
  • Консультації з питань земельного, господарського, цивільного, адміністративного, кримінального, трудового права
  • Успішні практики в роботі старост з усієї України.

І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО

Також, на самому порталі  iFactor ви можете знайти інші корисні видання, які стануть в нагоді в вашій важкій, але потрібній роботі.

Також радимо скористатися шансом і оформити передплату на єдиний в своїй сфері журнал «Місцеве самоврядування», який вже багато років допомагає своїми порадами покращувати діяльність органів місцевого самоврядування в Україні. Редакційна переплата за телефоном: (057) 765-00-76

Фото без описуТакож запитати поради та знайти відповіді на питання можна на онлайн-форумі для старост.

Онлайн-форум продовжує привертати увагу старост та представників виконкомів об’єднаних громад. Лише упродовж 2018 року кількість зареєстрованих учасників збільшилася до 224 (+ 97 осіб). Це представники об’єднаних громад з усіх 24 областей України.

Починає набувати популярності розділ «АНАЛІТИКА», який регулярно наповнюється фаховими узагальненнями, роз’ясненнями та порадами на основі аналізу питань, що обговорюються на форумі.

«Рівень актуальності обговорюваних старостами питань продовжує зростати. Що стосується кількості учасників форуму, то їх має бути більше. Хто ще не зареєструвався на форумі, рекомендую зробити це та отримати доступ до інтелектуального ресурсу, примноження якого здійснюється за участі самих старост. Зареєстрованих учасників прошу сміливіше виносити питання для обговорення. Адже ми створили форум, щоб кожен мав можливість спілкуватися з колегами, дізнаватися про нове та ділитися досвідом. Варто пам’ятати, що будь-яка справа починається з першого кроку. Головне -зробити його, а час і розум згодом підкажуть наступні кроки», - зауважив модератор форуму, експерт-консультант проекту DESPRO з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад Олександр Врублевський.

Звертаємо увагу, що після ознайомлення з матеріалами розділу «АНАЛІТИКА» можна поставити додаткові запитання на онлайн-форумі.

Як відомо, в об’єднаних територіальних громадах загалом вже обрано 650 старост, ще 2459 осіб виконують обов’язки старост.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на форумі можна ТУТ.

Онлайн-форум для старост, виконуючих обов’язки старост та представників виконкомів об’єднаних територіальних громад, розроблений за ініціативи Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь