Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

СПІВПРАЦЯ З ПОЛЬСЬКИМИ МІСТАМИ

Дата: 29.04.2018 14:27
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису27 квітня на запрошення влади м. Отвоцьк Польща делегація в складі міського голови Плетюка Володимира і керівництва Шумської музичної школи Камишацької Тамари і Драгунової Світлани побували в місті в якому 2017 року хор юних вихованців Шумської школи мистецтв і виборов перше місце на Фестивалі духовної і патріотичної пісні.

Фото без описуМетою візиту є узгодження питань перебування польської делегації у Шумській громаді в середині травня, а також підготовка до великого Фестивалю хорового співу в червні місяці в м. Отвоцьк. Шумчани на пропозицію польських друзів, як переможці минулого року готують велику програму за участю вихованців і викладачів Шумської школи мистецтв. Спільно з польською стороною в особі Бернацької Ольги – директора школи №6 м. Отвоцьк, Іренеушем Домініковичем і Яном Горжінскі з Клубу творчого мислення – інііціаторів фестивалю разом з ксьондзом Яном обговорили сценарії майбутнього дійства, відвідали майданчики де будуть виступати Шумчани, вирішили ряд проблемних питань.

Фото без опису

Після обіду Шумську делегацію було запрошено до Уряду Отвоцька, де відбулася зустріч з Віце-Президентом Агнешкою Вільчек і головою міста Ярославом Маргельські, якими було запропоновано партнерство з Шумською громадою. Міський голова Шумська, враховуючи позитивний досвід співпраці за останній рік, запропонував оформити рамкову угоду у сфері освіти і культури між відповідними профільними відділами міст і до червня місяця спільно напрацювати пріоритетні напрямки, які можуть бути передбачені партнерською угодою – бізнесові, освітні, культурні, обмін спортивними делегаціями, ініціативними дітьми, тощо. Поряд з тим міський голова запросив делегацію від м. Отвоцьк відвідати Шумську громаду у липні місяці цього року.

            Ввечері відбулася зустріч міського голови Плетюка Володимира з бургомістром Корчева, Уряд якого також шукає партнерської співпраці з Україною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь