Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ВІДДІЛЕННЯ ДЕННОГО ПЕРЕБУВАННЯ ДЛЯ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДІВ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» ШУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПРОШУЄ

Дата: 02.04.2018 12:52
Кількість переглядів: 1176

Фото без описуЛюдей похилого віку та людей з інвалідністю відвідати наше відділення денного перебування аби детальніше ознайомитися з його роботою та всіма видами послуг, які можна отримати безкоштовно у робочі дні з 8.00  до 17.00 годин  за адресою: м.Шумськ, вулиця Українська, 40 (ІІ-й поверх приміщення стоматологічної поліклініки).

З метою забезпечення повного охоплення увагою вразливої категорії населення, надання соціальної допомоги людям похилого віку та інвалідам, які потрапили в складні життєві обставини, при комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради  діє  відділення денного перебування для осіб похилого віку та інвалідів.

Фото без описуВідділення денного перебування  призначене для обслуговування громадян незалежно від їх сімейного стану з частковим порушенням рухової активності, які не потребують постійного стороннього догляду, не мають медичних протипоказань для перебування в колективі та потребують соціально-побутової і психологічної адаптації. Працівники відділення допомагають їм подолати самотність, знайти застосування своїм можливостям, відновити життєву активність. Поважні відвідувачі  забудуть про свої проблеми та хвороби.

Також, Запрошуємо Вас на релігійне дійство під назвою «Великодні передзвони» , яке відбудеться 10.04.2018 о 15:00 год. в приміщенні Шумської школи мистецтв.

З повагою,

Завідувач відділення денного перебування             Хрищук Іванна             та весь дружній колектив

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь