Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні Шумчани !

Дата: 02.03.2017 15:53
Кількість переглядів: 781

З настанням стійкого потепління, відсутністю снігового покриву просимо розпочати роботи по прибиранню від сміття, благоустрою територій приватних садиб, об’єктів бізнесу, установ, організацій та прилеглих до них територій.

Особливо просимо звернути увагу на поводження з твердими побутовими відходами, зокрема утилізацію полімерних торбинок, які розвіваються вітром і завдають значної шкоди довкіллю.

Громадян, у яких відсутні договори на видалення відходів з КП «Шумськкомунсервіс», просимо їх укласти. За незначну плату Ви позбудетеся клопотів з видаленням побутового сміття.

До уваги підприємців юридичних та фізичних осіб, згідно п.  3.2. Державних санітарних норм та правил утримання територій   населених місць : Забороняється  складування  тари  і запасів товарів біля кіосків,  наметів,  торгівельних павільйонів,  магазинів та  інших підприємств  торгівлі,  а  також  на  прилеглій  до них території. Підприємства торгівлі зобов'язані здійснювати прибирання прилеглих територій  у  радіусі  не  менше 5 м та забезпечувати зберігання і перевезення побутових  відходів  відповідно  до  вимог  Санітарних норм.
 

Окремо відзначаємо про те, що відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення : Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Сподіваємося на свідомість та розуміння усієї громади.

Спільними зусиллями зробімо  рідну домівку чистою, привабливою.

Міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь