Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Черговий посібник дидактичних розробок ігор до уроків математики у 1 класі «Збірничок-ігровичок» Антонюк Л.Я.

Дата: 05.04.2017 15:52
Кількість переглядів: 935

       Фото без опису

Сучасний період розвитку суспільства, оновлення всіх сфер його соціального і духовного життя потребує нового рівня освіти, який відповідав би міжнародним стандартам. Завдання школи полягає в  тому, щоб навчати дітей без примусу, здійснюючи позитивну мотивацію до успіху.

Саме тому є актуальними питання використання ігрової діяльності у навчально-виховному процесі початкової школи, адже вона сприяє підвищенню якості знань, формуванню активності, самостійності, пізнавального інтересу, волі, характеру.

Ігрових ситуацій можна створити багато, але всі вони мають підпорядковуватися головній меті – учень має працювати над математичним завданням. І тому вчитель Биковецького НВК  Антонюк Л.Я. працюючи над вирішенням цього питання,  підготувала і випустила з друку черговий посібник дидактичних розробок ігор до уроків математики у 1 класі «Збірничок-ігровичок».

Леся Ярославівна Антонюк працює в Биковецькому НВК з 1992 року. Протягом цього періоду в роботі з дітьми проявляє високий рівень професіоналізму, ініціативи, творчості.  Добре володіючи методикою викладання всіх предметів, уміло керує процесом навчання та виховання. Творче ставлення до роботи забезпечує високу якість навчання школярів, переважна більшість яких має високий та достатній рівень навчальних досягнень. Вона є автором дидактичних збірок для вчителів початкових класів «Гру покличу на урок», «Я беру твою руку, дитино». Своїм досвідом ділиться на сторінках власного блогу та «Методичного порталу».

Фото без описуВраховуючи всі досягнення талановитого педагога, переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017» в номінації «Початкова освіта»,  Л.Я. Антонюк рішенням атестаційної комісії підтверджено кваліфікаційну категорію « Спеціаліст вищої категорії» та присвоєно педагогічне звання « Учитель – методист».

Колектив Биковецького НВК щиро вітає Лесю Ярославівну із цим професійним досягненням та бажає подальшого втілення творчих планів та задумів на педагогічні ниві!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь