Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

ВІДКРИТА ПУБЛІЧНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБИЦЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ

Дата: 29.11.2016 15:49
Кількість переглядів: 1026

Фото без описуВідповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 № 67 та наказу відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради від 18.10.2016 №119-од «Про проведення атестаційної експертизи Обицького навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» 23 листопада 2016 в приміщенні Обицького НВК відбулася відкрита публічна презентація освітньої діяльності навчального закладу. 

 

Фото без опису

З роботою навчально-виховного комплексу педагогічну, батьківську громадськість, представників міської ради та членів експертної комісії ознайомила заступник начальника відділу освіти Шумської міської ради Попова Л.П. У своєму виступі Людмила Петрівна відмітила важливу роль навчального закладу в системі освіти об’єднаної територіальної громади, звернула увагу присутніх на створенню відповідних умов, зміцнення матеріально-технічної бази, що сприяє належному перебуванню дітей у закладі.

 

 

Іванна Іовівна Панасюк, директор Обицького НВК, у своїй презентації розповіла про історію створення закладу, концепціюФото без опису діяльності НВК на 5 років, а також про реалізацію головної мети навчального закладу - задоволення потреб громадян  на здобуття дошкільної освіти та базової  загальної середньої освіти; догляд та оздоровлення дітей, створення умов для їх фізичного, розумового і духовного розвитку, формування  особистості, розвиток творчих здібностей та нахилів; забезпечення соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту.

 

 

 

 

Фото без описуЗаступник директора з навчально-виховної роботи       Яремчук С.О. та вчитель німецької мови Табачук І.В. ознайомили присутніх з особливостями методичної і виховної роботи.

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

До обговорення публічної презентації долучилася начальник управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Шумської міської ради Драчук Надія Тимофіївна, зазначивши, що одним із пріоритетним завданням міської ради є створення безпечних і комфортних умов навчання та виховання дітей у закладах освіти ОТГ. З цією метою у 2016 році  вжито ряд маштабних заходів, в тому числі і капітальний ремонт даху Обицького НВК на суму 623980грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуВиконувач обов’язків  старости с.Обич Карп’юк Віктор Володимирович зазначив про позитивні зміни, що відбулися в закладі з призначенням на посаду директора Панасюк І.І., вказав на проблеми та перспективи НВК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щиру подяку педагогічному колективу за творчий підхід до своєї праці та дбайливе ставлення до дітей висловили представники батьківського комітету Козак Р.І., Зелінська Т.І., Віннічук О.Я., голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Демчук С.Л., директор Залісцівського НВК Бондар Б.В., завідувач методичним кабінетом Бойчук Л.А.

Фото без опису      Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь