Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Пам’ять про загиблих вшанували жителі громади с.Потуторів

Дата: 10.05.2017 15:49
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах зіллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя, нестримну жагу до життя, в такі прекрасні дні, 8-9 травня, ми відзначаємо великі свята – День Пам’яті та Примирення та День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні!

Це було 72 роки тому. Для нас це історія, але для наших дідусів та бабусь — це частина життя, та найчорніша смуга долі, що й досі озивається у серці смутком і болем.  Торкнімося і ми сьогодні тих подій, щоб не забувати, щоб пам'ятати, бо в того народу, що не знає своєї історії, не може Фото без описубути і майбутнього. 

Жителі громади с.Потуторів вшанували пам’ять про загиблих поминальною ходою і панахидою біля сільського обеліска та пам’ятного хреста. Діти села та молодь звернулися із привітальними словами до учасників Великої Вітчизняної війни, вдів, учасників АТО, усіх присутніх.  Представники ТОВ «Колос Агро Шумськ» вручили  символічні подарки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь