Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відтепер закордонні та українські паспорти можна виготовляти у міському ЦНАПі

Дата: 07.03.2018 15:41
Кількість переглядів: 1752

Фото без описуПриємна подія відбулася сьогодні у Шумській громаді. Відтепер у центрі надання адміністративних послуг Шумської міської ради можна буде оформити закордонний паспорт та паспорт громадянина України – у вигляді ID-картки.

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Як зазначив міський голова Володимир Плетюк, відкриття такого робочого місця у ЦНАПі дозволить зробити цю послугу доступнішою – аби зменшити черги, щоб людині було зручно і комфортно.

До слова, на Тернопіллі це перший Центр адміністративних послуг, який взявся за надання такої послуги жителям своєї громади. А взагалі, за словами міського голови, за півтора року, відколи діє міський ЦНАП, кількість послуг вдалося суттєво розширити – від 140 – до 202. Але на цьому зупинятися не збираються, бо, як повідомила керівник ЦНАПу Людмила Мельничук, у планах – чимало нових задумів, які ітимуть у ногу з сучасністю.

 

Фото без опису

 

 

 

 

Того дня на Шумщині з робочою поїздкою побував голова облдержадміністрації Степан Барна, тому, разом з керівниками району завітав на приємну для шумчан подію і відзначив, що децентралізація і має на меті не просто надати громадам більші повноваження, а й можливості використовувати місцеві ресурси з користю для людей.

Фото без опису

Реалізувати такий важливий для громади проект змогли завдяки грантовим коштам – про це розповів Координатор Проекту ПРООН «Розвиток орієнтований на громаду» в Тернопільській області Ігор Стефанів. 

 

 

Фото без опису

 

Про співпрацю у питанні оформлення паспортів говорив перший заступник начальника Державної міграційної служби України в Тернопільській області Чубатий Іван Богданович .

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь