Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Яскраве, тепле, родинне свято День матері

Дата: 13.05.2017 15:29
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Яскраве, тепле, родинне свято відбулося у п’ятницю, а приурочили його Дню матері, який будемо святкувати у неділю.
Шумська міська рада, яка виступила організатором святкового концерту,  доклала зусиль для того, аби захід був цікавим, оригінальним, а головне – дарував усім присутнім хороший настрій.
І це вдалося, правда, корективи вніс травневий дощ, який дозволив розгорнути на вулиці, як це планувалося виставки та провести майстер-класи, але все це відбулося у фойє районного Будинку культури.
Варто відзначити учнів та педагогів ДНЗ «Шумське ПТУ» на Фото без описучолі з директором Федором Куцом, адже гості свята могли посмакувати солодкою випічкою, яку діти приготували власноруч. Також учні профтехучилища провели майстер-класи – робили зачіски, манікюр. А працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели експрес-опитування.
Крім того, діяли творча та фотовиставка. Та, звичайно, найбільшим дарунком став сам концерт, де свої таланти показали діти – від дитячого садочка до старших. А підготований він старання центру позашкільної роботи під керівництвом Валентини Бойко. У сценарії органічно перепліталися  вірші і музика, жарти і танці, а герої з сучасних мультфільмів, ролі яких зіграли вихованці ЦПР, захоплювали своєю безпосередністю та майстерністю. Фото без описуВедуча Наталія Фаюра зуміла захопити присутніх у залі і повести у світ чудового дійства.
Фото без описуНе обійшлося без привітань і щирих зичень – їх адресував міський голова Володимир Плетюк, а також нагородив матерів Шумської громади.
Наталія Бондар, Зоя Долінська, Іларія Ткачук, Ганна Сафанюк, Марія Стельмащук, Любов Бальчос, Валентина Петрук, Зоя Кондратюк, Марія Прокопчук, Тетяна Дацюк, Надія Миколайчук, Ганна Кравчук, Ольга Клапчук, Ліна Міньковська, Віта Присяжнюк, Катерина Чугалінська, Валентина Білорусевич, Ольга Юрцун, Олеся Лопацька, Гальна Рибачук, Валентина Дуляницька, Олена Ямпольська, Олена Ходюк, Лариса Бондарчук, Зоя Наконечна, Наталія Мирончук, Ірина Мельник, Вікторія Якушевська.
А переможці творчого конкурсу «Моя найдорожча», який організовували районний інформаційний центр «Новини Шумщини» та відділ освіти, молоді та спорту міської ради, отримали подарунки та грамоти. А призерами стали – І місце: Валерія Панасюк з Шумського ліцею, Інна Лозовицька з Жолобківського НВК, Марта Демчук з Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Софія Доїзжак з Вілії; ІІ – Мар’яна Боярчук з Угорського НВК, Софія Юрченко з Шумського ліцею, Ірина Колонтай з Стіжоцького НВК, ІІІ місце – Алла Дмитрук з Жолобківського НВК, Анжела Слив’юк з Угорського НВК, Вікторія Андрійюк з Великодедеркальської ЗОШ І-ІІІ ст. Також відзначили наймолодшу учасницю конкурсу – Софійку Гінько з Брикова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь