Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Фахівці  Шумського РЦЗ  провели акцію “Випускник” „Зроби правильний вибір”

Дата: 22.03.2017 15:23
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

Робота з учнями загальноосвітніх навчальних закладів – один із пріоритетних напрямків профорієнтаційної роботи служби зайнятості. Фахівці  Шумського РЦЗ  провели акцію “Випускник” „Зроби правильний вибір” для учнів місцевого ліцею.

Під час заходу фахівець з профорієнтації Леся Король ознайомила школярів з інформацією про типи професій: людина-людина, людина-техніка, людина-природа, людина-знакова система, людина-художній образ; отримали допомогу щодо побудови професійного плану з урахуванням власних інтересів, нахилів, здібностей, стану здоров’я, а також потреби суспільства в кадрах.

Фото без описуВсі бажаючі пройшли експрес-тестування для визначення професійної спрямованості. Під час гри “У світі професій” діти розділились на команди і працювали в буз-групах. Кожна команда обирала професію і обговорювала, які якості повинна мати людина, аби успішно опанувати цю чи іншу професію.

 - Я зрозуміла, щоб зробити один із кроків до правильного вибору і стати успішними у тій чи іншій справі, необхідно мати певні особистісні та професійні якості, і лише тоді робити вибір, - поділилася своїми думками з однолітками дев'ятикласниця Анастасія Горобець.

Під час зустрічі відчувалося взаємне задоволення від спілкування, адже фахівці служби зайнятості торкнулися тих питань, над якими підростаюче покоління замислюються Фото без описусаме зараз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь