Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумський відділ обслуговування громадян Кременецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області повідомляє

Дата: 09.06.2016 15:22
Кількість переглядів: 1167

   Фото без опису

      Шумський відділ обслуговування громадян Кременецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області повідомляє, що у зв’язку із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 № 167 до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», виплата  призначених внутрішньо переміщеним особам  пенсій, соціальних допомог, компенсацій,  тощо, які виплачуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів починаючи з 01.07.2016  буде здійснюватися виключно через ПАТ «Державний ощадний банк України». 

         Для ідентифікації одержувачів пенсій – переселенців та забезпечення виплати їм пенсій здійснюється емісія платіжних карток, які одночасно є пенсійним посвідченням, із зазначенням на них графічної та електронної інформації про власника та його електронного цифрового підпису. Строк дії карток, які одночасно є пенсійним посвідченням, встановлюється до трьох років за умови проходження фізичної ідентифікації клієнта Ощадбанку перші 2 рази кожні шість місяців, у подальшому – кожні 12 місяців. Після завершення строку дії картки вона перевипускається за рахунок банку.

          Одержувачам    пенсій,   які    є   внутрішньо   переміщеними   особами, необхідно  звернутися  до  органів Пенсійного фонду  за місцем   перебування  таких осіб на обліку, за зміною пенсійних посвідчень на платіжні картки, які  одночасно є пенсійним посвідченням.          

 

 

Заступник начальника  Шумського відділу обслуговування громадян                                                   Г.І.Середюк    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь