Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Для працівників ЦНАПів провели семінарі на тему «Діяльність центрів надання адміністративних послуг: проблеми та шляхи вирішення»

Дата: 26.10.2016 15:17
Кількість переглядів: 697

25 жовтня 2016 р в.о. начальника центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради Мельничук Людмила взяла участь в семінарі на тему «Діяльність центрів надання адміністративних послуг: проблеми та шляхи вирішення», який відбувся в приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації. У ході семінару були розглянуті питання:

  • «Вдосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг в Україні: законодавчі зміни», «Основні напрямки реформи системи надання адміністративних послуг» та «Перспективи розвитку належного ЦНАП», доповідач Ольга Калініченко-експерт з питань публічної адміністрації Центру політико-правових реформ м. Київ;

  • Особливості проведення державної реєстрації через фронт-офіси відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповідач Ольга Дяченко-заступник начальника управління з питань державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь