Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У Суразькому НВК відбулася зустріч працівників відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради та батьків навчального закладу, діти яких підвозяться шкільним автобусом

Дата: 30.11.2016 15:14
Кількість переглядів: 838

29 листопада 2016 року у Суразькому НВК відбулася зустріч працівників відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради та батьків навчального закладу, діти яких підвозяться шкільним автобусом.

У ході зустрічі піднімалося питання підвозу дітей з вулиці Заріччя. Старший інспектор Кременецького ВП ГУНП Бойчук В.П. роз’яснив ситуацію щодо можливості організації рейсу по даному маршруту.

Цікавила батьків відповідальність водія транспортного засобу за збереження життя і здоров’я дітей. Вичерпну відповідь вони отримали від директора НВК Боднійчук М.Б.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради Дмитрук Л.В. запевнила присутніх в тому, що підвіз дітей шкільним автобусом на постійному контролі, що робиться все необхідне для задоволення потреб учнів і батьків, закликала сторони до співпраці та взаєморозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь