Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Проведено зустріч – нараду з активом села Тилявка

Дата: 16.01.2018 15:10
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

В с.Тилявка за участю міського голови Плетюка В.Є., начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрук Л.В., та директора КП «Шумськкомунсервіс» Німця В.П. проведено зустріч – нараду з активом села, щодо співпраці в питаннях надання якісних послуг населенню і координації роботи в галузях освіти, культури та охорони здоров’я.

Також були присутні відповідальні за первинну медицину  в Тилявецькій окрузі – сімейний лікар Данильчук М.П., медсестри – Дворицька Л.М., Іщук В.П., Івасюк З.І., Затворнюк Н.Я., освітній напрямок – Дроздовська В.М. (директор школи), Лямен І.М. (вчитель); соціальний напрям – Швед Н.П.; культура – Андрійчук В.П., Киричук З.А. так, як з 01 січня 2018 року Шумська ОТГ утворила відповідні підрозділи. Домовилися про співпрацю різних галузей по наданню послуг в Тилявці, Башківцях і Одерадівці функції координації даної діяльності покладено на в.о.старости Шаталаєвої Л.Г.

Ініціативна група збиратиметься  раз в тиждень для вирішення актуальних питань функціонування сіл , які входять в округу і вироблення пропозицій з метою подальшого включення першочергових потреб для фінансування в місцевого бюджету з урахуванням його можливостей у 2018 році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь