Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Знайомилися з Шумською громадою та ризиками державного бюджету для органів місцевого самоврядування у рамках прес-туру «Маршрути успіху»

Дата: 23.10.2017 15:06
Кількість переглядів: 1195

Фото без опису

Про те, яких успіхів вдалося досягти Шумській ОТГ від часу її утворення до сьогодні, які недоліки варто враховувати, щоб не допускати помилок, які варіанти вирішення наболілих питань запропоновано, розповідав журналістам Тернопілля міський голова Володимир Плетюк.

Варто відзначити, що представники мас-медіа завітали до Шумської об’єднаної територіальної громади у рамках прес-туру, організованому регіональним відділенням Асоціації міст України на чолі з Ігорем Гірчаком.

Журналісти побували ознайомилися з ходом робот по реконструкції парку «Соснина» побували у міському ЦНАПі, Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та оглянули новозбудоване футбольне поле зі штучним покриттям.

 

 

Фото без опису

Крім того, консультант з бюджетних питань регіонального відділення асоціації міст України Тетяна Чурілова проаналізувала ризики, які існують у законопроекті про Держбюджет-2018. Пані Тетяна назвала його черговим викликом для органів місцевого самоврядування і виокремила чотири головних пункти, над якими наразі працює АМУ і намагається відстояти у бюджетних комітетах Верховної Ради з метою внесення поправок у законопроект фінансового документа держави на наступний рік.

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь