Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Здійснено виїзд у населений пункт з метою надання соціальної підтримки вразливим категоріям населення.

Дата: 16.03.2018 14:43
Кількість переглядів: 853

Фото без опису15 березня 2018 року фахівцем із соціальної роботи відділення у справах дітей та сім’ї Ставнійчук Н.В., , психологом відділення у справах дітей та сім’ї  Шишковською Т.Л. спільно з в.о.старости с.Потуторів – Чуйко М.Є., з представником Всеукраїнської християнсько-просвітницької організації «Нова Надія», Ткачуком В.Б., здійснено виїзд у населений пункт з метою надання соціальної підтримки вразливим категоріям населення.

Здійснено  візити у сім’ї, в яких виховуються діти-інваліди (охоплено 4 сім’ї), візит в сім’ю внутрішньо переміщених осіб (1 сім’я) в т.ч. учасника АТО, в т.ч. багатодітні сім’ї (охоплено 4 сім’ї). Проведено оцінки потреб (початкова) дитини та її сім’ї (охоплено 6 сімей), проведено проективну методику «Малюнок сім’ї», анкетування «Самооцінка якості життя», «Психологічний стан дитини» для батьків, у яких виховуються діти з функціональними обмеженнями.

За сприянням Всеукраїнської християнсько-просвітницької  організації «Нова Надія» з 5 сім’ями проведено роботу щодо підтримки дітей-інвалідів та дітей з багатодітних сімей у благодійній місії «HART». З батьками проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо переліку необхідних умов включення дітей і заповнення анкет для участі у ПРОЕКТІ.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь