Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Перекривати дах першої Шумської одинадцятирічки почали одразу, як тільки надійшли кошти

Дата: 30.08.2016 14:43
Кількість переглядів: 815

Фото без описуУ соціальних мережах мешканці громади порушили питання про те, чому до 1 вересня, тобто, до початку навчального року не завершено перекриття даху Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Почну з того, що в інших громадах, таких робіт ще навіть не починали. Ми – одні з перших, хто взявся за втілення таких проектів – роботи тривають одразу на кількох об'єктах, здійснення яких відбувається за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам. Це до слова. Наступне: шумчани запитують, чому не розпочали роботи у липні. Так ось, працювати на об'єкті почали тоді, коли надійшли кошти, а сталося це у серпні, так що раніше, навіть при великому бажанні, не могли цього робити.
І ще один важливий нюанс. Перед тим, як розпочати перекриття даху у Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ми провели процедурні переговори з усіма місцевими підприємствами, які мають ліцензію на здійснення таких робіт, і жодне з них за це не взялося. Тому дах школи перекриває ТОВ «Газ-Пласт-Буд» з Кременця. І, згідно з договором, вони мають завершити повний обсяг робіт до 1 жовтня 2016 року. Хоча ми сподіваємося, що це станеться раніше, підрядник обіцяє – до 15 вересня. Крім того, маємо ряд зауваження до якості виконаних робіт, і, у зв'язку з цим, ще у п'ятницю, 26 серпня, написали і направили лист у службу технічного нагляду, - прокоментував ситуацію міський голова Володимир Плетюк.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь