Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч міського голови Плетюка В.Є. із керівником громадської організації «Учасники АТО «БОРЦІ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ»

Дата: 13.09.2017 14:41
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

11.09.2017 року відбулася зустріч у міського голови Плетюка В.Є. із керівником громадської організації «Учасники АТО «БОРЦІ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ»  Волянюком Володимиром Олександровичем по питанню виділення земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель та споруд на територїі Шумської міської ради учасникам АТО та членам їх сімей.

         Керівника громадської організації ознайомлено із детальним планом території житлового кварталу садибної забудови по вул.Гагаріна в м.Шумськ Тернопільської області, розробленого за рахунок міського бюджету. Відповідно до нього запроектовано 34 земельних ділянки для подальшої їх передачі учасникам АТО. Керівнику громадської організації надано списки громадян-учасників АТО, які виявили бажання отримати земельні ділянки на території Шумської ОТГ для прийняття рішення самими учасниками кому виділяти землю.

         Окрім цього, на зустрічі із міським головою обговорено  питання щодо можливості надання присадибних земельних ділянок напроти міського стадіону, на території орієнтовною площею 5 га. Міським головою запропоновано розробити детальний план території майбутньої забудови за рахунок міського бюджету для подальшого надання цих земельних ділянок для учасників АТО та членам їх сімей. Дане рішення має бути прийняте на наступній сесії міської ради, яка відбудеться 14 вересня.

         Для довідки з 2014 року міською радою прийнято 92 рішення про надання земельних ділянок учасникам АТО на загальну площу 144.21 га відповідно до поданих заяв. Кількість учасників АТО, які отримали земельні ділянки на території Шумської ради становить 92 чол.

         Крім того з 2014 Шумською міською радою відповідно до 130 поданих заяв учасникам АТО видано 223500 грн одноразової матеріальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь