Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

В Шумській ЗОШ №1 старшокласники обирали майбутні професії

Дата: 01.09.2016 14:34
Кількість переглядів: 1040

Фото без опису1 вересня 2016р. фахівці Шумського районного центру зайнятості провели профорієнтаційний захід “Акція “Випусник” в Шумській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №1, в рамках якого був проведений “Урок реального трудового життя”.

Учнів 9-х класів поінформували про професії, які будуть актуальними на ринку праці в найближчому майбутньому, а саме: урбаніст-еколог, будівельник “розумних доріг”, оцінювач інтелектуальної власності, менеджер краудфандінгових та краудінвестінгових платформ, молекулярний дієтолог, генетичний консультант, сіті-фермер, мережевий юрист тощо.

- Мотиви, які спонукають людину вибирати ту чи іншу професію, різноманітні. Інколи професію вибирають тому, що вона престижна. Найчастіше визначальним фактором у виборі професії є батьки, іноді - приклад друзів. Але це хибна думка, вона може привести до того, що робота ніколи не стане улюбленою. Потрібно прислухатись до власних вподобань та нахилів, - наголосила фахівець з профорієнтації Леся Король. Працівник центру зайнятості ознайомила з формулою правильного вибору професій та розповіла про роботу служби зайнятості з випускниками ЗОШ у вирішенні питання вибору професії та працевлаштування.

На завершення заходу спеціалісти центру зайнятості побажали старшокласникам вдалого професійного вибору і наголосили, щодо вибору майбутньої професії потрібно підходити свідомо і відповідально.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь