Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Що вирішували депутати на першій у новому році сесії?

Дата: 12.01.2017 14:00
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

Перша у новому році сесія міської ради сьомого скликання відбулася у четвер, 12 січня, і розпочалася вона із привітання міського голови Володимира Плетюка, який запросив до слова членів церкви християн віри Євангельської, які завітали у сесійну залу, щоб у пісні та слові звістити новину про народження Спасителя світу.
Дзвінко лунали колядки, а Сергій Вознюк та пресвітер церкви Борис Ковальчук благословили усіх працівників міської ради, депутатський корпус, особисто голову та його заступників на злагоджену і відповідальну працю на благо громади.
- Нехай Вифлеємська зоря, яка провадила мудреців до місця народження Ісуса, провадить і вас дорогою миру і добра, щоб ми усі вірили у розвиток громади, і тоді це справді станеться, - сказав у своєму привітальному слові Борис Ковальчук.
Після таких сердечних вітань і настрій піднесений, тому робота Фото без описудепутатського корпусу була доволі злагодженою і конструктивною.
Розглянули питання врегулювання земельних відносин на території міської ради та про встановлення ставок орендної плати на 2017 рік (з текстом рішення можна буде ознайомитися у наступних номерах «Новин Шумщин»), які озвучила начальник відділу земельних відносин міської ради Ганна Чолинець; затвердили рішення виконавчого комітету Шумської міської ради в міжсесійний період, - про це вела мову секретар виконкому Ганна Собчук, яка повідомила, що від серпня по грудень 2016 року відбулося чотири його засідання і прийнято 71 рішення.
Заступник міського голови Ярослав Бойко озвучив питання, що стосувалося прийняття положення про Фото без описупайову участь забудовників у розвитку інфраструктури населених пунктів Шумської громади, яким знизили відсоткові ставки, адже досі, через високі ціни, на такий крок не зважувалися жодні забудовники. На сьогодні є можливість здати в експлуатацію новобудови, але для цього необхідно сплатити у місцевий бюджет відповідні суми пайової участі - згідно із вимогами законодавства.
Депутати також розглянули інші питання поточної роботи. На цьому сесія завершила свою роботу, але одразу після цього відбулися збори трудового колективу міської ради, на яких міський голова Володимир Плетюк говорив про плани на 2017 рік, вислуховував пропозиції колективу,  наголошував на відповідальній, чесній та ефективній роботі кожного працівника.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь