Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До Шумської ОТГ завітали експерти програми DOBRE

Дата: 21.06.2017 13:06
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису

19-21 червня 2017 року до Шумської ОТГ завітали експерти програми DOBRE (Марина Гончаренко, Дмитро Коваль, Олег Процик та Joanna Konieczna - Salamatin) з метою проведення діагностики умов місцевого розвитку Шумської ОТГ. Нагадаємо, що проект DOBRE — це програма підтримки місцевого самоврядування, яка передбачає допомогу об’єднаним громадам. Проект із загальним бюджетом у 50 мільйонів доларів називається «Децентралізація — шлях до кращих результатів та ефективності». Упродовж наступних 5?и років DOBRE надаватиме повний спектр допомоги громадам: від питань місцевого економічного розвитку до надання послуг населенню. Експерти проекту мають на меті допомогти Шумській громаді визначитися з переліком пріоритетних напрямків місцевого розвитку.

 

 

 Фото без описуУ ході візиту експерти зустрілись з представниками місцевої влади, представниками бізнесу, представниками молоді, громадськими активістами та представниками неурядових організацій.

Під час розмови з керівництвом громади  експерти «DOBRE» цікавилися інфраструктурою та проблемами, які має наша спільнота. В ході зустрічі  представники програми  розповіли, що проект має на меті  поліпшення  економічного стану громади та розвиток соціальної сфери. Партнерами «DOBRE»  є велика кількість організацій, які вже мають досвід роботи з польськими громадами, що пройшли шлях децентралізації.

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь