Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

«Організація та проведення спортивних свят в загальноосвітніх навчальних закладах»

Дата: 05.12.2016 12:30
Кількість переглядів: 990

02.12.2016р. у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка відбувся науково – методичний семінар на тему «Організація та проведення спортивних свят в загальноосвітніх навчальних закладах». У семінарі взяли участь вчителі фізичної культури Кременецького, Лановецького району та Шумщини.  

         Під час семінару виступили Кіркова Тетяна Володимирівна – викладач фізичного виховання коледжу на тему «Форми організації позакласної та позашкільної роботи з фізичного виховання», Голуб Віктор Анатолійович – кандидат наук фізичного виховання і спорту, доцент, завідувач кафедри спортивних ігор та туризму на тему «Мотивація до занять фізичною культурою та спортом», Іванюк Тетяна Василівна – вчитель вищої категорії Кременецької школи – інтернату на тему «Проведення позакласної спортивно – масової роботи з учнями», Ковальський Юрій Володимирович – вчитель вищої категорії Шумського НВК на тему «Фізкультурно - оздоровча робота з учнями».

У практичній частині було проведено спортивне свято «Веселі старти» за участю команд загальноосвітніх шкіл м. Кременця. Захід відбувся на високому методичному і науковому рівні.

При обговоренні науково – методичного семінару вчителі зробили висновки, подякували організаторам за цікавий та змістовний семінар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь