Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE» на кубок ректора ТНЕУ

Дата: 06.03.2017 12:28
Кількість переглядів: 1201

 

2-3 березня 2017 року юридичний факультет ТНЕУ проводив відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus Vincere», учасниками якого стали близько 300 учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів 1-2 курсів коледжів з Тернопільської, Львівської, Волинської, Хмельницької, Рівненської та Донецької областей. Пропонуємо вашій увазі відгуки про участь у турнірі безпосередньо учасників даного заходу. 

 

Захід пройшов у невимушеній атмосфері, а команда "НОРТА" Шумського НВК в свою чергу показала згуртованість, командний дух та вміння оперувати набутими знаннями.  Наша команда отримала диплом І ступеня в номінації «За глибину пізнання», а капітан команди Мельничук Григорій - диплом І ступеня у номінації «Кращий капітан» та планшет.

Дякуємо за цінні призи та можливість відчути свої сили і мотивацію ставати кращими, рухатися у напрямку, який би змінив нашу державу в кращу сторону.  

Команда «НОРТА» Шумського НВК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У І відкритому західноукраїнському інтелектуальному  турнірі «Natus Vinsere», який проводив юридичний факультет ТНЕУ, взяли участь дві команди Шумського ліцею. У секції «Правознавство» змагалась команда «Lex”: Чепчур Мар’яна – капітан, Золотун Богдан, Командирчик Вікторія, Панасюк Валерія, Кравець Іван, Приймич Л.І - керівник команди. У соціально-психологічній секції змагалась команда «Іnsait»: Хрищук Назар – капітан, Ільчук Вадим, Борак Богдан, Борщевська Ірина, Кушнірук Марія, Громяк О.С. - керівник команди.

Команди демонстрували високий рівень знань у своїх секціях, вміння відстоювати позиції у дебатах і креативно вирішувати нестандартні завдання. Найбільшим здобутком Шумського ліцею стала перемога у конкурсі капітанів Чепчур Мар’яни, яка під час тестування з правознавства набрала найбільшу кількість балів, за що була нагородження дипломом І ступеня в номінації «Найкращий оратор» та планшетом.

Ліцеїсти здобули неоціненний досвід, незабутні позитивні враження та рекомендації для вступу на юридичний факультет ТНЕУ.

                                  Капітан команди Чепчур Мар'яна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Команда учнів Шумської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у складі Польової Христини, Пилипчук Валерії, Зелінського Олександра, Драгунова Дмитра, Свідрука Дениса брала активну участь у Західноукраїнському інтелектуальному турнірі "Natus Vincere". Найцікавішими були правові дебати. Зелінський Олександр став переможцем у номінації "Сходження до Олімпу"  за що  був нагороджений дипломом І ступеня та годинником.

                                                                Керівник команди Онищук Л.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь