Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

У школах – суттєве поповнення

Дата: 23.10.2017 11:47
Кількість переглядів: 1097

Фото без опису

Роботи по заміні вікон та дверей на металопластикові розпочато в обох шумських одинадцятирічках.

У Шумській ЗОШ І-ІІІ ст.№1 (172 вікна і 10 дверей) цей проект реалізовують за кошти Державного фонду регіонального розвитку (70%) та співфінансування з міського бюджету (30%), а у Шумському НВК-гімназії (153 вікна та 14 дверей) – за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

За субвенційні кошти уже закуплено навчальні комп’ютерні комплекси для Залісцівського, Бірківського, Літовищенського, Угорського НВК, Шумського НВК-гімназії та Боложівської ЗОШ І-ІІ ст., телевізор для Рохманівської ЗОШ І-ІІ ст., мультимедійне обладнання для Андрушівського, Залісцівського, Суразького, Тилявського НВК, Шумського ліцею, Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та Шумського НВК-гімназії, а для двох останніх навчальних закладів – ще й мультимедійне обладнання кабінетів математики, а навчальне – Андрушівський, Залісцівський, Суразький , Тилявський НВК, Шумська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 (ця школа отримала й обладнання у рамках пілотного проекту для учнів 1 класів), Шумський ліцей.

Ноутбуки стали приємним сюрпризом для Тилявського , Жолобківського, Обицького НВК, Залузької, Новоставської та Потуторівської ЗОШ І ст.

Майже усі школи громади отримали спортінвентар. Крім того, виготовлено ряд проектів, які мають на меті реалізувати у найближчій перспективі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь