Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Управління Державної казначейської служби України у Шумському районі Тернопільської області переїхало на нове приміщення

Дата: 26.09.2016 11:30
Кількість переглядів: 1329

21 вересня 2016 року Управління Державної казначейської служби України у Шумському районі Тернопільської області переїхало на нове приміщення за адресою м. Шумськ, вул. Івана Франка, 34а. Працівники Управління Казначейства у Шумському районі не приховували своєї радості. Адже ті умови в яких вони працювали кардинально змінилися. За підтримки органів місцевої влади в приміщенні зроблено сучасний ремонт, наявне автономне опалення та проведено заходи з енергозбереження.

Фото без опису

Фото без опису

На відкритті та освяченні приміщення були присутні: Голова Шумської райдержадміністрації Головатюк Ю.М., міський Голова Плетюк В.Є., начальник та заступник начальника Головного управління Казначейства Тернопільської області Гринчишин П.С. та Зварич О.П., а також перший начальник Управління Казначейства у Шумському районі Цап О.М. та працівники Управління.

Фото без опису

«... Нам не віриться, що в такий важкий час ми змогли покращити свої умови. Але    дякуючи принциповій позиції Голови Державної казначейської служби України Слюз Т.Я. щодо раціонального використання та економії бюджетних коштів ми не лише покращили умови праці казначеїв, але і зекономили бюджетні кошти, які витрачали на оплату оренди приміщення» - підкреслила в своєму виступі начальник Управління Державної казначейської служби України у Шумському районі Тернопільської області Столярчук О.Д.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь