Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося засідання робочої групи

Дата: 23.12.2017 11:29
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

Стратегія розвитку Шумської об’єднаної територіальної громади – робота копітка, адже саме вона визначатиме пріоритети розвитку у перспективі. Як зазначає міський голова Володимир Плетюк, він не є прихильником того, аби просто прийняти цей документ і забути про нього. Стратегія має стати справді дієвою, тому, перед тим, як її затвердити, потрібно результативно попрацювати.

Саме з цією метою минулоріч відбулося кілька засідань робочої групи, яка працювала над її створенням у рамках польсько-канадійського проекту. Зараз з`явилася можливість удосконалити її, доповнити, внести зміни – завдяки програмі «DOBRE».

Шумська громада, залучивши до цього процесу відповідних спеціалістів, своїх активних жителів, матиме п`ять зустрічей щодо Фото без описустратегічного планування у рамках згаданого проекту.

У п’ятницю відбулася перша із них, яка мала, здебільшого організаційний характер. Консультанти Гжегож Дзіарські та Ігор Каспрук ознайомили з тим, як працюватиме група впродовж п`яти місяців і дала головний посил проекту.

Завдання полягає у тому, щоб переглянути напрацьоване – щось відкинути, щось змінити, а то й доповнити новими цілями, і уже в квітні мати повноцінну стратегію розвитку, запропонувати її на розгляд громади, а, відтак, затвердити на сесії міської ради.

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь