Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Чи вміють депутати ходити на сесії?

Дата: 10.08.2016 11:28
Кількість переглядів: 878

Чи вміють депутати ходити на сесії? Виявляється, не дуже, адже сесія міської ради, на якій розглядали досить важливі питання для життєдіяльності громади, могла просто не відбутися – не було кворуму.

 І тим, хто з`явився на сесію, довелося добряче вичекати, адже у деяких обранців таки прокинулося сумління, і на пленарне засідання вони таки прийшли, хоч і з запізненням.

Звичайно, що причини відсутності можуть бути різними, часом – поважними, але якщо з 9 сесії депутат взяв участь всього у 2-3, то виникає питання – навіщо було погоджувати на депутатські обов`язки, якщо немає часу? А виборцям варто проаналізувати – за кого віддали голоси. Адже частіше бюлетені кидали за партійним кольором, а не за конкретну особу, ось і маємо ситуацію, коли працювати є над чим, а, виявляється, не у всіх для цього є час і сили.

На сесії міської ради, яка відбулася 9 серпня, відвідуваність була такою: з 10 депутатів від «Солідарності» відсутніми були 3, Соціалістична партія – з 2 відсутній один, від Радикальної партії Олега Ляшка – з 4 не прийшло 3, від «Свободи» не було 2 з наявних 4, від Батьківщини – з 6 – 2.

Тому звертаємося до депутатів з проханням виправити ситуацію і відповідальніше поставитися до відвідувань сесій, інакше доведеться застосовувати жорсткіші заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь