Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні жителі громади!

Дата: 04.12.2017 11:26
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Відділ Державної реєстрації Шумської міської ради повідомляє, що відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», та «Порядку
надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно» інформація про зареєстровані права на нерухоме майно та їх обтяження, що міститься у Державному реєстрі прав, є відкритою, загальнодоступною та платною.

Інформація з Державного реєстру прав не надається фізичним та юридичним особам у разі невнесення плати за надання інформації або внесення її не в повному обсязі.

Інформація з Державного реєстру прав у паперовій формі надається без використання спеціальних бланків, проставлення підпису та печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно.

Інформація з Державного реєстру прав у паперовій формі надається  уповноваженою особою фронт-офісу (адміністратор ЦНАПу).

Інформація з Державного реєстру прав містить актуальні на дату та час її надання відомості про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження, наявні в ньому, а також відомості з Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру іпотек, які є архівною складовою частиною Державного реєстру прав, або відомості про відсутність зареєстрованих речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

 Інформація з Державного реєстру прав в електронній формі надається через веб-портал Міністрества юстиції України.

 Інформація з Державного реєстру прав надається незалежно від місцезнаходження нерухомого майна.

З усіма питаннями, які виникають у сфері надання послуг державної реєстрації  Ви можете звернутися за адресою м. Шумськ, вул. Івана Франка, 30 (колишнє приміщення кінотеатру «Мир»).

Побажання та пропозиції щодо роботи відділу надсилайте на електронну адресу: shumsk.derzhreestr@gmail.com, та за телефоном 2-23-77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь