Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради

Дата: 09.02.2017 11:25
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

На засіданні колегіального органу були присутні – керівники закладів освіти та працівники відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради.

Приємною новиною до початку колегії стало вручення начальником відділу освіти, молоді та спорту Дмитрук Л.В. та головою районної профспілкової організації працівників освіти і науки Демчук С.Л. нагород  переможцям ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017», зокрема, вчителю інформатики Шумської ЗОШ І-ІІІст №1 Мельнику Михайлу Володимировичу та вчителю початкових класів Фото без описуБиковецького НВК Антонюк Лесі Ярославівні. Щирі вітання з Фото без описуювілеєм від директорського корпусу та профспілкової організації отримали керівники Андрушівського НВК Даценко Леся Олександрівна і Рохманівської ЗОШ І-ІІст. Табачук Лариса Сафатівна.

Колегія розглянула наступні питання:

1. Про якість знань і навчання школярів, управління педагогічним персоналом у І семестрі 2016/2017 н.р., завдання на II семестр щодо оптимізації контролю і керівництва закладами освіти і забезпечення якості навчальних досягнень учнів (доповідач Попова Л.П., співдоповідачі                       Бойчук Л.А., Макаровська В.Г.).

2. Про виконання законодавчих та нормативних документів про освіту дирекцією   Обицького НВК (за підсумками атестаційної експертизи) (доповідач Попова Л.П.).

3. Про виконання законодавчих та нормативних документів про освіту дирекцією   Кордишівського НВК  (за підсумками атестаційної експертизи) (доповідач Попова Л.П.).

4. Про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2016 році (доповідач Попова Л.П.).

За результатами атестаційної експертизи Обицький і Кордишівський НВК визнано атестовано. Крім того, колегія відзначила високий рівень управлінської діяльності дирекції Кордишівського НВК та організації навчально-виховного процесу і фахового рівня усіх працівників закладу.

За підсумками обговорення вищезазначених питань прийняті відповідні рішення.

По закінченню колегії з керівниками НВЗ начальник відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради Любов Дмитрук провела виробничу нараду з розгляду організаційних питань:

- створення освітнього округу, функціонування опорних шкіл та її філій;

- вжиття заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітальних ремонтів;

- участь навчальних закладів у грантових проектах, освітніх програмах;

- закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації;

- організація проведення ЗНО у 2017 році;

- виплата заробітної плати працівникам відповідно до нових тарифних ставок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь