Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні освітяни!

Дата: 02.10.2016 11:15
Кількість переглядів: 1124

Шановні освітяни!

 

Сьогодні по всій Україні вітають вчителів. Кожен з нас згадує своїх учителів – тих, хто долучив нас до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими  та професійними перемогами. Праця вчителя в школі чи педагогічного працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Педагог — не просто професія. Це вічний пошук істини та самовідданість своїй справі.

Без зайвого пафосу та красномовства слід відмітити, що ви, шановні освітяни, прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного та світлого, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.

Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Освітяни здавна були і залишаються основними фігурами формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота рідної держави. У наш  непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність виховання молодого покоління українців – майбутнього нашої Батьківщини. Від кожного з вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна.

Сьогодні, коли наша держава опинилась під загрозою зовнішньої агресії, роль освіти, як ніколи, зростає. Адже національно-патріотичне виховання, яке формується в стінах навчальних закладів, є запорукою незламності нашого національного духу.

В наш буремний час, коли відбулась Революція гідності та почалась неоголошена війна на сході нашої держави – тисячі патріотів, вояків, волонтерів стали на захист нашої незалежності,  віддаючи  всі свої сили, а часом і життя для перемоги України як над зовнішнім, так і над внутрішнім ворогом. Це говорить про те, що в житті цих справжніх, щирих, відважних, сміливих людей,  свого часу були справжні вчителі! Завдяки таким, як ви, ми сьогодні отримали шанс стати нацією, з якою рахуватиметься світ!

Від щирого серця бажаю  вам міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно. Без вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє!

Зі святом вас!

Міський голова                                                                                                                           Плетюк В.Є.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь