Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Зібралися на друге пленарне засідання через важливі фінансові питання

Дата: 29.07.2017 10:30
Кількість переглядів: 1048

Фото без опису

У п’ятницю, 28 липня, відбулося друге пленарне засідання двадцять четвертої сесії Шумської міської ради сьомого скликання.

А зібралися депутати через важливі фінансові питання. На початку розглянули питання про передачу міжбюджетних трансфертів між Шумською міською радою та Тернопілььскою обласною радою. Справа в тому, що з міської казни виділено 471,3 тис. грн. як співфінансування проекту «Капітальний ремонт (заміна вікон та вхідних дверей) в будівлі Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Та оскільки 12 липня ц.р. підписано розпорядження голови обласної ОДА про те, що по всіх об’єктах, на які виділено фінансування з державного фонду регіонального розвитку, замовником робіт визначено управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації, то згадану вище суму необхідно передати на обласний бюджет. Ці деталі депутатам роз’яснила начальник фінансового управління Шумської міської ради Галина Кирея.

Фото без описуТакож Галина Дмитрівна ознайомила з другим питанням порядку денного – внесенням змін до міського бюджету на 2017 рік. Це стосується задекларованої суми у 471,3 тис. грн., а також фінансування восьми об’єктів за кошти субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних громад. По шести з них Мінреіон уже дав позитивні висновки, ще по двох поки що – ні, але, як зазначив на сесії міський голова Володимир Плеюк, у будь-якому випадку роботи по даних об’єктах будуть виконані, у разі потреби – вишукуватимуть інші варіанти фінансування.

Насамкінець депутати затвердили положення про оренду майна комунальної власності Шумської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь