Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумськ відвідали представники Сатанівської ОТГ

Дата: 18.01.2018 10:26
Кількість переглядів: 1186

17 січня Шумська об’єднана територіальна громада мала честь зустріти в себе із навчально-ознайомчим візитом представників Сатанівської об’єднаної територіальної громади Хмельницької області.

Це перший захід із циклу подій, що заплановані в межах проекту «Сатанівсько-Шумська громадська майстерня», який реалізовується ГО «Ініціативна Шумщина» та ГО «Єднання та розвиток громади» за фінансової підтримки громадської спілки «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив».

 

Протягом дня представники смт. Сатанів ознайомилися з історією розвитку Шумської ОТГ та наявними успішно реалізованими проектами. Особливу увагу під час обговорень було приділено розвитку громадської активності на Шумщині. Зокрема, впровадженню в Шумській ОТГ бюджету участі, результатам та специфікою діяльності ГО «Ініціативна Шумщина» та громадської молодіжної організації «Пласт» (станиця «Шумськ»). Окрім іншого, учасники візиту перейняли досвід співпраці наших освітян із Фондом Кличків та проаналізували можливі шляхи розвитку туристичного потенціалу смт. Сатанів та міста Шумськ.

 

У другій половині дня проведено екскурсію вулицями Шумська, під час якої гості ознайомилися з релігійними об'єктами (костел, церква), закладами соціальної та культурної сфери та Шумського Центру надання адміністративних послуг.

ГО «Ініціативна Шумщина» та ГО «Єднання та розвиток громади» дякує за підтримку в організації та проведенні заходу Шумській міській раді, а також всім хто долучився до вирішення організаційний питань.

Також нагадуємо, що навчально-ознайомчий візит представників Шумської ОТГ в смт. Сатанів відбудеться 30 січня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото за посиланням:

 https://www.facebook.com/shumska.gromada/posts/947842692031303

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь