Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч Прем'єр - міністра України з представниками Асоціації міст України і Асоціації ОТГ

Дата: 06.02.2018 09:59
Кількість переглядів: 1346

Фото без опису

За результатами вчорашньої зустрічі у Прем’єр-міністра України з представниками Асоціації міст України і Асоціації ОТГ дано доручення Уряду і керівництвам Держгеокадастру заявлено, що сьогодні 06 лютого у всі обласні управління перейдуть зразки меморандумів і трьохсторонніх угод (ОТГ, ДЗК і Держгеокадастр) для  виконання розпорядження про передачу земель с/г призначення за межами населених пунктів. Через три тижні Прем’єр проведе моніторинг виконання.

Шумська ОТГ розгляне питання передачі і звернеться з клопотанням до Держгеокадастру у середу 07 лютого, коли відбудеться сесія міської ради.

Зразки клопотання мають бути розміщенні на сайті otg.land.gov.ua сьогодні  - 06 лютого на цьому ж сайті є гаряча лінія з проблемних питань, які виникатимуть  у процесі виконання. Всі землі , які потрапляють під  дію розпорядження мають бути передані до кінця цього року – запевнив Прем’єр-міністр України.

P.S. Після наради представниками Асоціації було піднято і обговорено разом з керівництвом Держгеокадастру і Першим Фото без описузаступником Міністра регіонального розвитку Негодою В.А. питання передачі водного і лісового фонду, так як це також великий ресурс бюджетів ОТГ і можливість користування надрами місцевого значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь