Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося засідання правління Асоціації міст України

Дата: 16.11.2017 09:37
Кількість переглядів: 970

У вівторок 14 листопада в Києві відбулося засідання правління Асоціації міст України, за участю міського голови Шумська Плетюка В.Є.

Основним було проблемні питання бюджету 2018 року і затвердження нового складу правління АМУ.

За результатами голосування і надання від обласних асоціацій до складу АМУ від області ввійшли міський голова Тернополя і Шумська – Сергій Надал та Володимир Плетюк.

 

 

Після завершення правління під головуванням Віталія Кличка – голови Київської міської ради і голови правління АМУ відбулися загальні збори на яких розглянуто напрацьовані рішення всіма делегатами зборів від областей України.

Хочеться зауважити, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, разом з міністрами фінансів, соцполітики , мінрегіону і інших міністерств, які були на заході, погодився з основними позиціями, які міські голови напрацювали у рамках бюджету.

 

 

Звичайно, прийняття рішень потребує компромісу, але основні: питання пільг, оплати медичних і освітніх послуг, ремонту доріг у бюджеті передбачені, справа залишається за дотриманням домовленостей при голосуванні за бюджет, який того ж дня увечері був прийнятий у першому читанні.

В кулуарах зборів міський голова Шумська зустрівся з віце-прем’єр міністром України Зубком Г.Г. і нагадав про реалізацію у наступному бюджетному році ремонту дороги Шумськ-Боложівка (вул.Б.Хмельницького в Шумську).

Також  віце-прем’єр звернув увагу на вирішення проблемних питань фінансування сільської медицини і вирішення урядом питань «перехідних» коштів на наступний  бюджетний рік з Державного фонду регіонального розвитку і на соціально-економічний розвиток територій .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь