Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До відома бухгалтерів

Дата: 28.03.2017 09:25
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Заповнення таблиці 6 Звіту з ЄСВ

Таблиця 6 призначена для формування страхувальником у розрізі кожної застрахованої особи відомостей про суми нарахованої їй заробітної плати (доходу) у звітному місяці, які вносяться до персональних облікових карток застрахованих осіб Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Просимо звернути особливу увагу при заповненні Таблиці 6 Реквізиту 24

Реквізит 24 Таблиці 6 Ознака неповного робочого часу (1 — так, 0 — ні). Ознака «неповного робочого часу» згідно зі ст. 56 Кодексу законів про працю встановлюється угодою сторін як при прийнятті на роботу, так і в період роботи. Ознака «неповний робочий час» проставляється в разі, якщо особа:

• працює неповний робочий день (тобто зменшення тривалості щоденної роботи на зумовлену кількість годин);

• працює неповний робочий тиждень (при якому зберігається нормальна тривалість робочого дня, але зменшується кількість робочих днів на тиждень);

• поєднує неповний робочий день неповний робочий тиждень (наприклад, тривалість робочого дня 5 годин при 4 робочих днях на тиждень). Для відносин згідно із цивільно-правовим договором реквізит 24 не заповнюється.

Також просимо звернути увагу при заповненні таблиці 6 коли наприклад працівникові за відповідний період  при поданні звітності проставлено 2 записи: 1 нарахована заробітна плата яка менша за мінімально встановлену законодавством та другий запис дорахування до суми різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованої заробітної плати тоді реквізити 22,23,24 у цих двох записах мають бути ідентичні. Реквізит 22 Ознака наявності трудової книжки, Реквізит 23 Ознака наявності спецстажу, Реквізит 24 Ознака неповного робочого часу.

 

Головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та  захисту інформації       О.А.Наконечний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь